Sobre RES SOTA ELS PEUS


 

Què és ressotaelspeus?

 

Ressotaelspeus és un blog personal on vull compartir amb vosaltres la meva passió per la muntanya.

Què hi trobareu?

 

En aquest espai hi trobareu diferents continguts relacionats amb la muntanya, des de rutes de senderisme, zones d'escalada, travesses de muntanya i opinions personals, que pretenc que us serveixin per conèixer, respectar i gaudir de les nostres muntanyes.

No sempre disposareu de la suficient informació amb les descripcions de les rutes que trobareu al blog. Us convido que busqueu més informació actualitzada en guies tècniques i mapes per realitzar les diverses rutes descrites, ja que amb el temps, la senyalització i l'estat dels camins, i de les vies d'escalada, poden haver canviat
.

Recordeu sempre consultar la meteo, i informar-vos de les condicions de la muntanya. I us animo a formar-vos per tal de gaudir de la muntanya amb seguretat.

Llicència Creative Commons

Els continguts del blog estan sota una  Llicència Creative Commons 4.0. Això vol dir que sou lliures de compartir, copiar i distribuir els continguts i difondre'ls, sota qualsevol format, sempre i quan informeu de l'autoria dels mateixos en els termes i condicions que especifica la llicència i sense modificacions. Els continguts del blog no poden ser utilitzats per fins comercials, ni ser transformats i distribuïts.

Per què ressotaelspeus?

El nom surt de la sensació de buit que tinc quan escalo, quan no tinc "res sota els peus". El significat cadascú el pot interpretar com vulgui, però per mi significa: inseguretat, serenitat, atenció, control, autoconfiança, decisió, llibertat, ... que m'empeny a fer un pas endavant! 
I així és com em vaig sentir en l'època de "la crisi", quan vaig deixar la meva antiga feina i vaig emprendre un nou camí: intentar viure del que m'agrada més, la muntanya! Per mi, la crisi va ser una oportunitat que ara està donant el seu fruit. I junt amb el canvi, va néixer ressotaelspeus.

Qui sóc?

Sóc l'Alba Rovira, una aficionada a la muntanya com tu, que he tingut la sort de poder convertir la meva afició en la meva professió. El meu espai de joc habitual són els Pirineus i Catalunya, però em defineixo com una enamorada de totes les muntanyes, i molt especialment de Nepal i la seva gent.

Tècnic Esportiu en Mitja Muntanya
Guia Acompanyant de Muntanya i Guia Intèrpret del Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.
Registre de Professionals de l'Esport núm.: 016808
Socia de l'AEGM (Associació Espanyola de Guies de Muntanya) amb el núm. 1085.
Més informació sobre els guies de muntanya.
 


Si voleu contactar amb mi, ho podeu fer a través del formulari de contacte del blog.


Espero que el que aquí trobeu us serveixi per conèixer i gaudir de la muntanya!