Política de privacitat
1.Responsable del tractament

El responsable del tractament de les dades de caràcter personal és l’autora del blog Ressotaelspeus, amb la qual podeu contactar mitjançant l’e-mail: ressotaelspeus@gmail.com.

2.Tipus de dades que es recopilen

Les dades que es recopilen són l’adreça electrònica (e-mail) de l’usuari, necessària per qualsevol comunicació. A més es poden recopilar altres dades que voluntàriament faciliti l’usuari que no s’utilitzaran per cap altra finalitat que no sigui la de contestar el formulari de contacte o gestionar les subscripcions al blog.

3.Com es recopilen les dades

Les dades es recopilen a través del formulari de contacte, la subscripció al blog i la publicació de comentaris.

4.Finalitat

Les dades que es recopilen tenen la finalitat de permetre els comentaris als articles del blog, rebre les notificacions de la publicació de nous articles o contestar a les consultes fetes mitjançant el formulari de contacte. De cap manera seràn utilitzades per altres finalitats.

5.Durada

Les dades facilitades per l’interessat es conserven fins que aquest manifesti la seva voluntat de suprimir-les, o fins al tancament o supressió d’aquest blog.

6.Legitimació del tractament

La base legal per al tractament és el consentiment exprés de l’interessat al subscriure’s al blog, utilitzar el formulari de contacte o publicar un comentari.

7.Lloc on es desa la informació

Les dades que ens facilites estan localitzats en els servidors de MailChimp a través de la seva empresa The Rocket Science Group LLC, que es troba a EEUU. MailChimp està acollit a l’acord de protecció de dades EU-US Privacy Shield, aprovat pel Comitè Europeu de Protecció de Dades. Pots trobar més informació aquí. Política de privacitat deMailChimp.


8.Cessió i transferència

En cap cas, el propietari del blog cedirà o transferirà aquestes dades personals a tercers.


9.Drets dels usuaris

L’usuari té dret a l’accés, rectificació, oposició i cancel·lació de les seves dades de caràcter personal, així com retirar el consentiment prestat en qualsevol moment. Podeu sol·licitar l’exercici dels vostres drets enviant un missatge electrònic a ressotaelspeus@gmail.com.   L’usuari pot presentar una reclamació a l’Autoritat de Control competent en matèria de Protecció de Dades de Caràcter Personal si creu que s’han vulnerat els seus drets.

10. Modificació d’aquesta política de privacitat 

Ressotaelspeus es reserva el dret de modificar aquesta política de privacitat per a adaptar-la i complir futurs canvis legislatius.